Hämeenlinna-Vanajan seurakunta

Diakoniatyön leirit ja retket

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan diakoniatyön järjestämille leireille ja retkille ilmoittaudutaan Diakoniakeskukseen p. 040 804 9350 (ma,ti,to ja pe klo 9–12).

Päiväkerho 3–6-vuotiaille

Yhteyshenkilö: Kaisa Nurmi p. 040 804 9380

Päiväkerhoon otetaan 3–6-vuotiaita lapsia (3 vuotta täytettävä vuoden 2018 aikana). Kerholaiset tapaavat toisiaan kaksi kertaa viikossa 2½-3 tuntia kerrallaan. Kerhot kokoontuvat pääsääntöisesti koulujen toiminta-aikoina.

Päiväkerhoihin haetaan vuosittain 15.4. mennessä verkkolomakkeella tai palauttamalla hakulomake kerhoon, kirkkoherranvirastoon tai päiväkerhotoimistoon (Rauhankatu 14). Pitkin vuotta voi kysellä vapaita paikkoja.

Kerhon alkamisesta ja ryhmäjaosta ilmoitetaan kirjeellä lapsen kotiin. Kerhomaksu on 34 € lukukaudessa.

Kerhopaikat:

Metsämörri-kerho

4-6- vuotiaille lapsille

maanantaisin klo 14-15.30 Loimalahdessa

torstaisin klo 14-15.30 Siirissä

Kerhot kokontuvat kerran viikossa 20.8.-13.12.2018.

Kerhoon ilmoittaudutaan syyskauden ajaksi.

Kalvolan seurakunta

Koululaisten kevätretki Linnanmäelle lauantaina 5.5.

Yhteyshenkilö: Tuomo Saarikko

Ilmoittautuminen: 04.04.2018 - 19.04.2018

Tervetuloa kevätretkelle Linnanmäelle! Retki on tarkoitettu 1.–6.-luokkalaisille. Retkelle voi lähteä yksin tai kaverin kanssa. Osallistujat jaetaan ryhmiin, joille määrätään aikuinen tai nuori ohjaaja ja ryhmät kulkevat yhdessä koko päivän ajan. Isot koululaiset voivat myös kulkea omassa ryhmässään ja käydä välillä ilmoittautumassa ohjaajille.

Päivän ohjelma:
Klo 10.15 Lähtö Kalvolan seurakuntatalolta bussikyydillä
Klo 12 Musiikkipainotteinen jumalanpalvelus Alppilan kirkossa
Klo 13 Linnanmäen portit aukeavat
Klo 19.00 Lähtö takaisin
Noin klo 20.45 Saapuminen Kalvolan seurakuntatalolle

Retken hinta on 33 euroa. Hintaan sisältyy bussikyyti sekä ranneke, jolla pääsee kaikkiin laitteisiin pituuden turvarajojen puitteissa. Retkelle otetaan mukaan 45 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos bussissa on tilaa, voidaan mukaan ottaa myös koululaisten vanhempia ja pienempiä sisaruksia. Osallistujille lähetetään retkikirje n. viikkoa ennen retkeä.

Lisätietoja:
Tuomo Saarikko puh. 040-8049483 ja Tuija Paajanen, puh. 040-8049484.

Retken järjestää Kalvolan seurakunta yhteistyössä Nuori kirkko ry:n kanssa.

Koululaisten kesäleiri 29.6.-1.7.

Yhteyshenkilö: Tuomo Saarikko

Ilmoittautuminen: 02.05.2018 - 29.05.2018

Mitä tekisin kesällä? Tule mukavalle kesäleirille Loimalahden leirikeskukseen Hämeenlinnaan! Leirillä mm. leikitään ja pelataan, ollaan luovia, käydään uimassa ja pohditaan Raamatun kertomuksia.

Leirille voivat osallistua 6–14-vuotiaat koululaiset eli syksyllä koulun aloittavat sekä kaikki sitä vanhemmat koululaiset. Leirille lähdetään bussikyydillä Kalvolan seurakuntatalolta perjantai-iltana ja palataan takaisin sunnuntaina iltapäivällä. Leirin hinta on 30 €

Leirille mahtuu 30 lasta ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiri toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään 10. Kaikille leiriläisille lähetetään ennen leiriä kirje, jossa kerrotaan kaikki olennainen leiristä ja tarvittavista vaatteista ja varusteista.

Lisätietoja voit kysyä:
Tuomo Saarikko                                               Tuija Paajanen